2021-10-15 08:41:56• hírek • Bede Emőke

December 15-ig tekinthető meg a Képzőművészek Egyesületének legújabb kiállítása

„A Szatmár Megyei Tanács, a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, a Szatmárnémeti Városi Tanács, valamint a Szatmári Képzőművészek Egyesülete szeretettel várja Önt és barátait 2021. október 14-től az Őszi Szalon képzőművészeti kiállítás megtekintésére a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal képzőművészeti galériájába” – üzenik a szervezők.

A kiállítók a Szatmári Képzőművészek Egyesületének tagjai: Ardelean Anton, Belánszky Demkó Beáta, Cherecheș Alexandra, Estan Ecaterina, Farkas Lajos, Ferenczi Imola, Ferenczi Stefan, Foris Ecaterina, Gergely Csaba, Gyene Arnold, Ilea Tiberiu, Keresztesi Monica, Kin Ladislaus, Kiszner Enikő, Kiszner Johanna, Matécsa István, Mitroi Ovidiu, Moldovan Brîndușa, Moldovan Cristina, Neamtu Katalin, Neamtu Ofelia, Nyárádi Enikő, Soler Rodica, Tillinger Stefan, Torja Cristian, Veress Eliabeta, Vidami Klara. A tárlat során tehát 27 alkotó mutatkozik be összesen 91 alkotással.


A kiállítás december 15-ig tekinthető meg a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal képzőművészeti galériájában. A szervezők mindenkit arra kérnek, hogy legyenek tekintettel a járványügyi előírásokra: a kiállított alkotásokat személyesen csakis zöld igazolvánnyal rendelkező, szájmaszkot viselő személyek tekinthetik meg, de az egyesület ez alkalommal is közzéteszi majd az interneten is a tárlat anyagát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: